Mobil: 0746.000.000
Email: razvan.stoenescu@winelover.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenelor si conditiilor prezentate mai jos. Compania noastra isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.
Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte. Optand pentru abonarea la newsletter, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile.

Folosirea unor date false sau neactualizate poate duce la imposibilitatea de a va contacta.

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.start-up-nation.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.start-up-nation.ronu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
Accesul pe acest website se face gratuit. Compania Start-up-nation garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.start-up-nation.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Companiei Start-up-nation. Informatiile continute in site sunt proprietatea Companiei Start-up-nation, al colaboratorilor sau clientilor acestei, si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.start-up-nation.ro este un site de prezentare al serviciilor proprii sau ale colaboratorilor sai.

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.start-up-nation.ros unt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Site-ul nostru isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi Compania noastra depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.start-up-nation.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Compania Start-up-nation va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Compania noastra a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare de bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si statistica. Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul abonarii la newsletter.

Colectarea acestor date se face exclusiv in scopul tinerii unei evidente despre folosirea site-ului www.start-up-nation.ro. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii pot folosi adresa de e-mail: razvan.stoenescu@winelover.ro

Site-ul www.start-up-nation.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenele si conditiile prezentate in aceasta pagina.