Devino membru #winelover

Daca ai dat de noi, inseamna ca esti un pasionat de vin si vrei sa afli sau sa impartasesti experintele tale despre vinuri cu oameni asemeni tie.

Te-ai convins si tu ca nu e suficient sa citesti sau sa postezi etichete de vin si ai simtit adesea ca socializarea nu inseamna numai Facebook, Instagram sau Twiter.

Daca si tu ai ajuns la concluzia ca vinul reprezinta un important vector al culturii si civilizatiei, iar langa un pahar de vin discutiile despre istorie, geografie sau arta devin mai interesante, aici ai gasit cadrul in care te poti simti binevenit.

Chiar daca esti la inceput sau nu, dar vrei sa cunosti mai multe, sa participi la degustari tematice, excursii la crame, sa afli despre stiluri si soiuri de vinuri si vrei sa-i stii pe oamenii care stau la baza acestui fenomen, ai nimerit bine.

Daca si tu consideri ca locul vinului romanesc in lume este mai mai sus decat o permanenta surpriza si simti ca merita mai mult, atunci inseamna ca gandesti ca noi.

Daca te consideri o persoana careia moderatia si calitatea in consumul de vin primeaza celorlalte, atunci esti un winelover, iar distanta pentru a deveni membru al clubului nostru e foarte mica.

Hai să ne cunoaștem. Fă primul pas pentru a deveni membru. Completează formularul.

Membership details